Отборите на Славия и Пирин (Благоевград) завършиха 1:1 в мач от

...
Отборите на Славия и Пирин (Благоевград) завършиха 1:1 в мач от
Коментари Харесай

Рожденикът Костов разплака Славия

Отборите на Славия и Пирин (Благоевград) приключиха 1:1 в мач от 10-ия кръг на първа футболна лига на стадиона в " Овча купел ". Рожденикът Станислав Костов, който през днешния ден навърши 30 години, наказа " белите " в 67-ата минута, с цел да даде преднина на гостите след съдбовна неточност на Емил Виячки. Защитникът на домакините обаче бързо се поправи и единствено две минути по-късно осъществя изравнителното попадение с тил към вратата на Пирин.
Първата забавна обстановка се откри пред гостите, водени от мениджъра Уорън Фийни. Станислав Манолев проби oтдясно и подаде към Брахими, който не съумя да се разпише. В 11-ата минута доста интензивният днес Станислав Костов стреля от отдалеченост, новоизлюпеният национал Светослав Вуцов съумя да се оправи. В 33-ата минута футболистите на Славия бяха покрай гол. Тони Тасев проби по дясното крило, след което подаде на Радослав Кирилов, който стреля мощно, само че топката се отби в десния непряк дирек и излезе в корнер. Шест минути по-късно късмет се откри и пред гостите от Благоевград. Орлин Старокин подаде на Костов, който напредна и шутира, само че Вуцов го отчая с блестята интервенция. В 58-ата минута Иван Минчев стреля от фаул, само че отвън задачата. В 66-ата минута Мохамед Брахими също шутира от далечна отдалеченост, само че без да затрудни Вуцов. Секудни по-късно обаче гостите наказаха неточност на Емил Виячки. Станислав Манолев и Станислав Костов излязоха очи в очи със стража на " белите ", а капитанът откри Костов, който ознаменува своя рожден ден с гол.
Две минути по-късно грешникът за гола на гостите Емил Виячки съумя да изкупи виновността си. Бранителят засече топката с рамо след центриране от корнер, с цел да изравни резултата.
Съставът на Пирин остава на последното място в класирането с едвам 5 точки в актива си, до момента в който Славия има 18 и е втори. Лидер сега е Ботев (Пловдив) с 21.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР